SET TERBUKA POKER BORGATA DALAM TALIAN WPT® M DIJAMIN UNTUK AHAD
togel

SET TERBUKA POKER BORGATA DALAM TALIAN WPT® $1M DIJAMIN UNTUK AHAD

Disember lalu, Soheb Porbandarwala menjadi pemain pertama yang memenangi acara Jelajah Utama World Poker Tour® (WPT) melalui pasaran poker dalam Toto SGP talian yang dikawal oleh AS. Dia menambah namanya pada Piala Juara WPT Mike Sexton dengan memenangi Terbuka Poker Dalam Talian WPT di Partypoker Rangkaian AS untuk $239,820.

Bersama pemain lain di New Jersey, Porbandarwala berpeluang melakukannya semula mulai minggu ini. Terbuka Poker Borgata Dalam Talian WPT $3,500 ditetapkan pada 19-21 September dengan kumpulan hadiah terjamin $1 juta. Seperti kebanyakan pengisar Garden State, Porbandarwala teruja untuk kembali kepada tindakan WPT dalam talian.

“Saya tidak akan terlepas,” katanya. “Saya gembira kerana WPT, Borgata, dan partypoker terus menawarkan kejohanan ini kepada pasaran Amerika. Semoga kumpulan pemain terpencil bergabung tidak lama lagi dan kami boleh mengadakan acara yang lebih besar lagi.”

Untuk acara yang akan datang, pemain mesti berada di New Jersey dan pemain boleh bermain di BetMGM Poker, Borgata Poker, atau partypoker NJ. Porbandarwala, yang tinggal di Connecticut, mengungguli bidang 395 penyertaan, yang menghasilkan kumpulan hadiah hampir $1.3 juta. Kemenangannya datang selepas bermain poker langsung di Borgata di Atlantic City pada hari-hari sebelum kejohanan dalam talian.

Dia dan beberapa rakan kemudian memandu ke Mahwah, New Jersey, untuk menginap di Doubletree Hilton dengan beberapa poker dalam talian WPT di ketik. Menginap di New Jersey terbukti menjadi keputusan yang hebat dan banyak perayaan mengikuti kemenangannya.

“Kemenangan itu amat bermakna buat saya secara peribadi,” katanya. “Ia adalah kemenangan terbesar dalam hidup saya dari segi wang. Dalam permainan di mana keraguan diri sentiasa muncul, kemenangan seperti ini adalah peningkatan keyakinan yang sukar untuk digoyahkan.”

Pelbagai acara kelayakan sedang dijalankan dipartypoker Rangkaian AS sehingga kejohanan. Pada hari Selasa, Khamis, Sabtu dan Ahad, pemain boleh memasuki satelit acara utama belian $400 dengan setiap satu menjamin lima SGP Prize tempat duduk ke acara utama. Pemain boleh memulakan proses kelayakan dengan harga serendah $5 dengan kelayakan harian menjamin tidak kurang daripada dua tempat duduk ke peringkat seterusnya. Sesetengah kelayakan menjamin sebanyak 20 kerusi.

Selain itu, terdapat juga satelit mega $320 yang dirancang untuk hari Sabtu, 18 September, dengan sekurang-kurangnya lima tempat duduk Acara Utama WPT untuk dimenangi. Untuk jadual lengkap kelayakan dan Siri Dalam Talian, klik di sini .

Bersama-sama dengan acara kejohanan, pemain akan menemui beberapa acara sampingan sebagai sebahagian daripada Siri Dalam Talian biasa partypoker yang berlangsung hingga 19 September. Festival ini menampilkan pembelian masuk Data SGP antara $20 hingga $535. Pemain yang ingin mendapatkan tempat duduk ke acara utama juga mempunyai beberapa peluang.

Di luar Kejohanan WPT, laman web itu juga baru-baru ini mengumumkan pemeteraian utama. Juara WPT empat kali Darren Elias ialah duta Partypoker AS Rangkaian terbaru. Tugasnya termasuk mempromosikan tapak dan acaranya, bermula dengan Kejohanan WPT dalam talian.

“Saya akan menyertai dan mempromosikan pelbagai acara dalam talian merentasi semua pasaran, bermula dengan Terbuka Poker Borgata Dalam Talian WPT di New Jersey,” katanya. “Saya akan memberi tumpuan kepada acara yang lebih besar dan perundingan, dari perspektif pemain, dengan pasukan Partypoker Rangkaian AS mengenai jadual dan struktur. Saya juga akan mewakili partypoker AS di acara langsung dan juga berkomunikasi.”

Elias mendahului WPT dalam kemenangan, penampilan meja akhir dan wang tunai. Dengan Partypoker Rangkaian AS juga tersedia di Pennsylvania dan Michigan, poker pro nampaknya sesuai untuk mewakili jenama. Elias, yang mempunyai $9 juta dalam kemenangan kejohanan secara langsung, dibesarkan di Erie, Pennsylvania, dan kini tinggal di New Jersey.

Jadualnya kini termasuk bermain lebih banyak poker dalam talian di rangkaian dan Elias akan menjadi antara mereka yang bertarung untuk merebut gelaran dalam Terbuka Poker Borgata WPT Dalam Talian. Memperkembangkan pasaran terkawal AS juga dalam agendanya. Cari dia untuk membawa keazaman yang sama seperti yang dia miliki di meja langsung apabila kad disiarkan pada hari Ahad.

“Sementara saya masih banyak melakukan perjalanan untuk poker langsung, saya akan bermain lebih banyak lagi di Partypoker Rangkaian AS semasa berada di rumah di New Jersey atau di pasaran lain, terutamanya Pennsylvania,” katanya. “Acara seperti $3,500 minggu depan adalah acara yang paling saya nantikan dan bulatan pada kalendar saya.

“Untuk berpeluang memainkan acara berkaliber ini – Acara Utama WPT – dalam pasaran yang sah dan terkawal dari rumah adalah perasaan yang menakjubkan dan menunjukkan kepada anda sejauh mana permainan kami telah dicapai. Atas sebab itu, menambah gelaran kelima saya melalui acara ini akan menjadi perasaan yang benar-benar istimewa.”

Tidak mudah untuk sampai ke sana dan Porbandarwala juga mempunyai sasaran pada larian dalam yang lain. Dia gembira melihat lebih banyak acara besar akan datang ke New Jersey dan menghargai tumpuan partypoker untuk mendapatkan pemain dari semua peringkat dan bankroll ke dalam aksi tersebut.

“Saya fikir acara ini akan terus menarik lebih ramai pemain,” katanya. “partypoker dan Borgata menawarkan banyak satelit ke acara utama, menjadikannya boleh diakses oleh semua orang. Semoga berjaya kepada semua yang akan merebut takhta!”